Cee well-being

Cée - Variant logo - Black - RGB

Retreats

Dompel jezelf onder in de serene omgeving en herontdek je ware zelf terwijl je harmonie vindt in de connectie met alles en iedereen om je heen. Dit is jouw kans om je batterijen op te laden en in balans te komen, zodat je met hernieuwde energie en inspiratie kunt terugkeren naar het dagelijkse leven.

cee-retreat

Inner Balance morning

nieuwe datum: binnenkort online

Embody, Empower, Embrace

Wil je meer in balans zijn? Wil je stress loslaten en je beter leren ontspannen? Lekker in je vel zitten, meer bij jezelf kunnen blijven en je energieker voelen?

Dan is dit ochtend retreat wellicht iets voor jou!

Inner Balance is ochtend gericht op het hervinden van de balans in jezelf, op ontspannen en op het loslaten en voorkomen van stress.

Samen connecten, delen, de kracht van onze adem, leven met het seizoen, meditatie, kundalini, beauty rituelen, flow writing en creëren van een unieke mandala.

Als je aan het begin van de dag een ochtendmeditatie doet, profiteer je daar de hele dag van! 

Komende weken word je meer bewust van je lichaam en kom je dichter bij jezelf.

Op weg naar innerlijke balans.

Wil jij er ook bij zijn?

Er is ruimte voor 8 vrouwen, de investering in JEZELF is 77,00 voor een ochtend.

Nieuwe datum: binnenkort online.

Van 9.00- 11.30 uur, samen zijn in De COCON in het prachtige Ursuline klooster in Eijsden.

Inner Journey Retreat

25 januari

Inner Journey Retreat

Tijdens de Ceremonie wordt je energieveld en chakra’s met Palo Santo gereinigd.
We bedanken het verleden, openen ons hart, zetten intenties en schrijven wensen uit voor de toekomst en drinken samen cacao.
Keer naar binnen tijdens de meditatie, laat je meedrijven op de muziek, geniet van het soundbath, laat los wat je niet meer dient en geniet.
We creëren samen een prachtige bloemen mandala waarbij nieuwe inzichten mogen ontstaan.

Wil jij er ook bij zijn?

Samen zijn in deze mooie yurt op een magisch plekje in het bos in Schagerburg

De investering in jezelf is € 99, er zijn een beperkt aantal plekken.

25 januari

Je bent welkom om 19.00 uur, de avond zal rond 22.30 uur afgelopen zijn.

Cacao ceremonie

Een cacaoceremonie is een positieve, helende ceremonie die je verbindt met je intuïtie en die je hart opent. Het ritueel helpt je in contact te komen met je onderbewustzijn en innerlijke kracht. Het werkt meditatief: het kalmeert je hoofd en brengt rondvliegende gedachtes tot stilstand. De pure cacao zorgt voor een gevoel van euforie en boost je creativiteit

WhatsApp Image 2023-10-08 at 12.33.46

Cacao journey

Zou je graag een deep dive willen maken in jezelf onder begeleiding van mij?
Ik begeleid cacao ceremonies en 1-op-1 cacao sessies waarin je in een diepe, liefdevolle verbinding komt met jezelf, je hart en je innerlijke kracht.

In deze ceremonie van ongeveer twee uur neem ik je mee op een zachte transformerende reis diep in je eigen hart. In een ceremonie focussen we ons op het openen van het hart, het zetten van intenties en de kracht en liefde vrijuit te laten stromen. We drinken de cacao waarna we door middel van meditatie, visualisatie, muziek, klankschalen en oefeningen echt de tijd nemen om weer te verbinden met je lichaam en op een dieper level de liefdevolle connectie te maken met je hart.

 

Een cacao ceremonie is eigenlijk een eeuwenoud ritueel dat wordt gezien als de ultieme hart-opener. Naast dat de rauwe cacao bomvol vitamines en mineralen zit, verhoogt het de doorbloeding. Het kan het lichaam helpen te helen en te ontgiften en het geeft je immuunsysteem een enorme boost.

In een ceremonie focussen we ons op het openen van het hart en zetten we intenties. Ervaar dat alles weer vrijuit mag gaan stromen.

Je bent van harte welkom.

One day retreat

nieuwe data binnenkort online

In 1 dag ontladen, tot rust komen en weer opladen. Een dag om weer in contact te komen met jezelf en vanuit die pure verbinding met alles en iedereen om je heen.

We nemen vaak te weinig tijd om even stil te staan, om te voelen, om onszelf de vraag te stellen wat maakt dat we doen wat we doen. Er zijn genoeg dingen die ons dagelijks leven uit balans brengen.

De essentie is om te leven vanuit dat wat er is in het moment, dat wat je buik vertelt, je intuïtie. Van verstand naar gevoel gaan, wie wil dit nu niet..?? Tijdens onze retreat maak je een reis naar binnen, een reis naar je buik gevoel en nodigen wij je uit om minder in je hoofd te zitten en meer in je hart. Ben jij ook toe aan een lichamelijke en geestelijke schoonmaak, dan is dit echt wat voor jou!!! 

Highlights uit de one day retreat

DATE YOURSELF

• Opening Women Circle & Good Morning Yoga.
• Mindfullness Walk.
• Leer mediteren: ‘Ontdek de kracht van ademen’.
• Uitdagende zelfreflectie opdrachten.
• Holistic food volgens de filosofie ‘Nothing taste as good as healthy feels like’..
• Workshop Natural Facelifting, hoe masseer je dagelijks je gelaat, en de kracht van essential oils.
• Kundalini Yoga met helende vibraties van de klankschaal.
• Gezamenlijke afsluiting met een heerlijk ‘Namasté toetje’..
• Mogelijkheid om nog even na te blijven en te mediteren of na kletsen in rust.

WhatsApp Image 2023-09-17 at 17.54.11
WhatsApp Image 2023-10-10 at 00.00.19